Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Angulos klockor har renskuren och rå design, med uttryckfull och sofistikerad profil kombinerad med sportiga attribut, och är byggd för spännande upplevelser i naturen. Klockan är designad för personer som älskar en aktiv livsstil och önskar en uttrycksfull och robust klocka i återvunna eller förnybara material som återspeglar människa och natur i harmoni.

Angulo börjar och slutar med AO. Angulo-symbolen är ett A och O som härstammar från hexagonformen för att betona hållbar materialanvändning samt form och funktion i designen. Klockans designprofil är baserad på hexagonens form och dess 120 graders vinklar - den mest optimala vinkeln som finns rent matematiskt. Därav designformen på armarna, avfasningarna och kronan på Anguloklockan.

Urtavlans 3D snidade design skapar ett organiskt och rent utseende och känsla av en skulpterad urtavla i ett stycke. Enkelhet möter mjuka men energiska vågor som skapar en sofistikerad och progressiv touch. Skulptering är att forma något från ett material genom att försiktigt ta bort delar av det materialet för att forma det för ett ändamål. Tekniken kan appliceras på vilket material som helst som är tillräckligt fast för att hålla en form även när material har tagits bort från det, och som ändå är tillräckligt mjukt för att delar kan karvas bort med precisionsverktyg. Angulo klockans urtavlan är allt annat än vanlig och härrör från vår filosofi och värderingar. Inget lämnas åt slumpen, det är unikt. Ingenting är någonsin en "slumpmässig händelse" - precis som du. Allt har ett syfte som återspeglar ett aktivt, uttrycksfullt men ändå hållbart förhållningssätt - en livsstil för livstid.

Allt vi ser och upplever i vår värld har en matematisk formel. Hexagonen är matematiskt den mest effektiva formen som finns. Honungsbin är några av naturens bästa matematiker. Inte bara kan de beräkna vinklar och förstå jordens rundhet, dessa smarta insekter bygger och lever i en av de mest matematiskt effektiva arkitektoniska designerna som finns, bikupan. Honungsbin använder denna form för att slippa flyga i onödan efter material när de bygger sina bikupor. Detta är AI, men inte artificiell intelligens, snarare Allsmäktig Intelligens. Ingenting existerar av en slump, varken du, varelser eller naturen omkring oss – eller den här klockan.

Angulos klockor är skyddade av en stark boett försedd med packningar för att säkerställa hög vattentäthet. Klockan är därför väldigt robust konstruerad, men ändå uttrycksfullt sportig, byggd för spännande upplevelser i naturens alla element. Klockan är designad för personer som älskar aktiv livsstil och som önskar en uttrycksfull livstilklocka i återvunna eller förnybara material som återspeglar människa och natur i harmoni Se tabellen nedan som anger under vilka förhållanden din klocka rimligtvis kan användas, beroende på dess grad av vattenbeständighet.

JA! DU KAN SNORKLA MED ELEFANTER BÄRANDES DIN ANGULO KLOCKA PÅ ARMEN

Angulos klockor är utrustade med Safirglas som är extremt hållbart och reptåligt, nästan lika hårt som diamanter. Safirglas är idealiskt för enheter som utsätts för mycket äventyrsslitage, som din fantastiska Anguloklocka troligen kommer uppleva.

KAN INTE SE SKILLNADEN? DÅ SKALL VI SE PÅ DET! Hur starkt är safirglas? Safirglas har en 9 på Mohs hårdhetsskala. För att sätta det i sitt sammanhang är diamant hårdast med 10. Alltså är Safirglas betydligt mer rep- och spricktåligt än alternativa glas som används i de flesta enheter, som smartphones. Safirglas utklassar billigare material som normalt används för att producera klockkristaller, exempelvis akrylglas och mineralglas som används i billigare designerklockor.

Angulo ActiveFit Sportstrap är designad för att vara lätt, bekväm och flexibel – men ändå robust och säker. Den har en smidig omni loop kardborrlåsning som är mycket lätt att justera medan du njuter av din utomhusaktivitet eller inomhusträning. Klockarmbandet andas så att fukt försvinner och torkar snabbt efter vattenkontakt under spännande upplevelser utomhus. Angulo ActiveFit klockarmband är vävt och tillverkat i Sverige.

Angulos klockarmband är designade för människor som älskar vatten och utomhusaktiviteter, och inser att det finns ett ökande problem med plastavfall i våra hav. I strävan efter bättre tillverkningssätt, är Angulos klockarmband tillverkat av vävd regenerad nylon som upcyklats från marint skräp som städats från stränder, havsbotten och havsytan, eller som kkomit iut i haven via floder och flodmynningar. Det marina plastavfallet samlas in av SEAQUAL INITIATIVE saneringsprogram. Det är sorteras i olika materialtyper, rengörs därefter och omvandlas till SEAQUAL® MARINE PLAST på godkända anläggningar. I nästa steg börjar uppcyklingsprocessen att producera garnet som vävs och omvandlas till nya, fantastiska, hållbara Angulo klockarmband. Varför är detta viktigt? Vart annat andetag vi andas in är möjlig på grund av friska hav. Det är inte bara viktigt med ren luft för att vi ska ha det syre vi behöver. Det är lika viktigt med rena hav för att ekosystemet ska fungera.

Full-Screen Image